Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

totalpack (314695) - racinguista FC (312514) » 636786551: T58/R4

Copa 636786551 Información oficial sobre el partido 636786551 en Hattrick

12.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 4

totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido 0 - 1 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido 0 - 3 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

totalpack

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): totalpack van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de İlker Afer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el totalpack sortien al contraatac. La falta llançada per Sergio Omarini va sortir força alta sense massa perill.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): totalpack per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Rayane Afathi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Omarini de totalpack va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Massoteres f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Massoteres va ser finalitzada des de l'esquerra per Gabriel Huallpa al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Oriol Salla va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Tor Antonsen va estar a punt de posar per davant a Massoteres amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zsolt Tóth va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Oriol Salla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Massoteres la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Zsolt Tóth, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gabriel Huallpa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel Del Puerto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.