Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Murcianos Magicos (1335982) - Circuit de Catalunya (1594446) » 636644212: T58/R3

Copa 636644212 Información oficial sobre el partido 636644212 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

Atletico Entrevias Alineación oficial del equipo 'Atletico Entrevias' en el partido 0 - 2 Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Entrevias Alineación oficial del equipo 'Atletico Entrevias' en el partido 1 - 2 Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Entrevias

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Entrevias van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Tygo van Moorsel no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En 崇弘 (Takahiro) 円城寺 (Enjoji) del Entrevias ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ifixenio Bodaño de Entrevias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Timmy Roldán de Entrevias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Valerio Rodríguez Esquivel de Entrevias anava molt fort i col·locat però Rémi Kerdraon no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ifixenio Bodaño va xutar fora per a Entrevias, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): 崇弘 (Takahiro) 円城寺 (Enjoji) de Entrevias va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luis Gabriel Castro xutant per a Entrevias va fer anar la pilota just on la volia, però Rémi Kerdraon, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Circuit de Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alejo Peña no va ser aprofitada per en Javier Cassillas que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): El Catalunya va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 16 amb un llançament de falta perillós. En Ralf Hein però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Glynn Mark, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ralf Hein va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Capurro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Catalunya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ralf Hein, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 102 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ralf Hein al minut 102 semblava entrar, però Alejandro Capurro va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Catalunya, Ralf Hein, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Catalunya Glynn Mark no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro Capurro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Catalunya Rémi Kerdraon va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.