Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meta11iK (308487) - U.D. Clarita Balompié (125778) » 636643711: T58/R3

Copa 636643711 Información oficial sobre el partido 636643711 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

Meta11iK Alineación oficial del equipo 'Meta11iK' en el partido 1 - 2 U.D. Clarita Balompié Alineación oficial del equipo 'U.D. Clarita Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Meta11iK Alineación oficial del equipo 'Meta11iK' en el partido 3 - 2 U.D. Clarita Balompié Alineación oficial del equipo 'U.D. Clarita Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,2 % 11,8 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meta11iK

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Diego Armando Caraballo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Meta11iK.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Abel Panisa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Damián Ordoñez va ridiculitzar a en Márk Tábori amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Karolus Rahm va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Meta11iK.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Abel Panisa va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Diego Vayas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Karolus Rahm va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Tom Zwetsloot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

U.D. Clarita Balompié

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Vipul Massoue va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gene Sheridan quedar desmarcat i marcar per a Balompié al minut 87. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Riccardo Ceresato va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ricardo Girón Téllez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Levante de Balompié va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Márk Tábori de Balompié va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.