Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CMUA C.F. (1367519) - FC Montcadareixac (987963) » 636643219: T58/R3

Copa 636643219 Información oficial sobre el partido 636643219 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

Pagasarri Athletic Alineación oficial del equipo 'Pagasarri Athletic' en el partido 5 - 3 Raxing del Burgo Alineación oficial del equipo 'Raxing del Burgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pagasarri Athletic Alineación oficial del equipo 'Pagasarri Athletic' en el partido 2 - 0 Raxing del Burgo Alineación oficial del equipo 'Raxing del Burgo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pagasarri Athletic

Goles Goles

  • 118 Minuto 97 (Gol evento especial córner peinado): Juan Francisco Ceboliero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pagasarri, Ricardo Arrieta, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Pagasarri va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Francisco Ceboliero en un 1 contra 1 amb el porter Tommy van der Eems, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pagasarri va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Gian Carlo Dallai va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Juan Francisco Ceboliero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pagasarri se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Massimo Pierantozzi va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Francisco Ceboliero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pagasarri, Sergio Fortino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pagasarri, Petar Paunchev, col·locà la pilota just a les mans d'en Tommy van der Eems. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Massimo Pierantozzi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ariamehr Akhavan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Pagasarri.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Juan Francisco Ceboliero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Pagasarri.

Raxing del Burgo

Goles Goles

  • 141 Minuto 108 (Gol de contra por el centro): Raxing sabia com jugar al contraatac, i al minut 108, Nuno Felícia va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Raxing van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Ramón Martorell no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Raxing va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Nuno Felícia va quedar-se sol davant el porter Gottbert Vasold, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Manuel Cervela ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Nuno Felícia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Martorell de Raxing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 109, Alfredo Pandini de Raxing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Raxing Miguel Nogorta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gottbert Vasold es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Antenor Remiseiro de Raxing, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gottbert Vasold en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Espina Lagos Mármol va xutar fora per a Raxing, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Raxing Cosmin Belu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gottbert Vasold. El marcador continuava 4 - 3.