Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mendas C. F. (487369) - Associació jugadors Catalans (125553) » 636643074: T58/R3

Copa 636643074 Información oficial sobre el partido 636643074 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

Mendas C. F. Alineación oficial del equipo 'Mendas C. F.' en el partido 0 - 3 Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mendas C. F. Alineación oficial del equipo 'Mendas C. F.' en el partido 0 - 2 Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mendas C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Flor va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 80. En Bnaya Haezrahi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salih Sakin.

Associació jugadors Catalans

Goles Goles

  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Salomón Soriano de Associació va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Associació van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Batista Estellés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 81 pels visitants. En Rafa Torrecilla Tomé va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Rafa Torrecilla Tomé quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Associació va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Daniel Muñoz Mora va quedar-se sol davant el porter Cosmin Asan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Santiago Marquina de Associació, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!