Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Ases del Balón (799762) - Leitim (988091) » 636642998: T58/R3

Copa 636642998 Información oficial sobre el partido 636642998 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido 4 - 6 kollkheti 1913 Poti Alineación oficial del equipo 'kollkheti 1913 Poti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido 2 - 4 kollkheti 1913 Poti Alineación oficial del equipo 'kollkheti 1913 Poti' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,8 % 68,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ases del Balón

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Balón una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Denis Simutenkov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 19.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Balón s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Nurtaç Beşkardeş per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Samet Gözem, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Balón.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Corria el minut 76, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Balón s'avançava en el marcador després que en Erol Semih Kansu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Balón per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nurtaç Beşkardeş, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

kollkheti 1913 Poti

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abdelmouqtadir El-Boukili va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors de kollkheti no defallien en cap moment. Producte d'això, en Georgi Donchev va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jochen Dirnboeck per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 77, quan Ghani Lamari va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 96, quan Cieszymir Chuchra va posar els visitants kollkheti per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antoni Josep Santandreu, que va ser qui va marcar 4 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kollkheti van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Georgi Donchev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El kollkheti creava perill des de la dreta al minut 61, però en José Marcos Vieira, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Georgi Donchev desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cieszymir Chuchra de kollkheti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.