Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CastellnouSeana (794960) - Sharpi Club (1371779) » 636642907: T58/R3

Copa 636642907 Información oficial sobre el partido 636642907 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

Agua Sucia FC Alineación oficial del equipo 'Agua Sucia FC' en el partido 7 - 6 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agua Sucia FC Alineación oficial del equipo 'Agua Sucia FC' en el partido 0 - 3 Sharpi Club Alineación oficial del equipo 'Sharpi Club' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agua Sucia FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Sucia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Berndt Schmiedel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Corria el minut 39, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Sucia s'avançava en el marcador després que en Fèlix Josa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Sucia el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fèlix Josa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Sucia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fabio Romei, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Sucia, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de George Radziwill va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Fabio Romei va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Baltasar Rubí va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Romei de Sucia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fèlix Josa de Sucia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ousama Sabet en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Sucia, Ermes Trapolino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gerhardt Wursag xutant per a Sucia va fer anar la pilota just on la volia, però Ousama Sabet, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sucia Denis Fonseca va intentar enganyar Ousama Sabet amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Sucia, Paul Ocoş, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cyril Flavigny, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ousama Sabet va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Sucia i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): George Radziwill de Sucia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ousama Sabet en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

Sharpi Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Sharpi agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vittorio D'Abrosca amb mestria.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Francisco Bousoño va pentinar un córner cap al segon pal que Olly Corliss va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Mikael Mæle va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vittorio D'Abrosca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Vittorio D'Abrosca va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Sharpi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Vittorio D'Abrosca es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Sharpi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 85, quan Mikael Mæle va quedar-se sol davant el porter Michel Vuolo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Sharpi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Michel Vuolo va desviar el xut final de Albino Bellotto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sharpi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gilmar Espinoza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Es duien 108 minuts de partit jugats quan Gilmar Espinoza va estar a punt de posar per davant a Sharpi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michel Vuolo va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Mikael Mæle anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Sharpi.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sharpi Ousama Sabet no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Michel Vuolo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Albino Bellotto de Sharpi anava molt fort i col·locat però Michel Vuolo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Vittorio D'Abrosca va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sharpi Gilmar Espinoza va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vladimir Zhelev, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Michel Vuolo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Sharpi i 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sharpi Baltasar Rubí, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Michel Vuolo. El marcador continuava 7 - 6.