Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

depormiki (311677) - O Rápido do Xunco (1461352) » 636642700: T58/R3

Copa 636642700 Información oficial sobre el partido 636642700 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

depormiki Alineación oficial del equipo 'depormiki' en el partido 4 - 5 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
depormiki Alineación oficial del equipo 'depormiki' en el partido 2 - 0 O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

depormiki

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els seguidors del depormiki van tornar a saltar d'alegria al minut 47. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Wilhelm Zwiewka que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Strahinja Zimonjić s'emportà una gran ovació del públic local al minut 48, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98, Carlo Lolini va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): depormiki va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Moyano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oriol Guerguetiain.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Carlo Lolini no va entrar per centímetres.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Krzysztof Guciak va entorpir al marcador d'en Eustasio Hortezuelo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al 42, Krzysztof Guciak hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Oriol Guerguetiain. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Olivér Onódi de depormiki, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oriol Guerguetiain en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wilhelm Zwiewka xutant per a depormiki va fer anar la pilota just on la volia, però Oriol Guerguetiain, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de depormiki Gaëtan Cadart va intentar enganyar Oriol Guerguetiain amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de depormiki, Luis Alzogaray, col·locà la pilota just a les mans d'en Oriol Guerguetiain. El marcador: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sebastian Woźna de depormiki anava molt fort i col·locat però Oriol Guerguetiain no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rápido van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Manolo Badenes Luz.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Ramón Goiriz de Rápido es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 93 (Gol de contra por la izquierda): En Mauro Estremera va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Luis Alzogaray va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Ibañez Irarrazábal, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Alejandro Saenz Aparicio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Alzogaray va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rápido va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joaquín Barrat Esteve, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rápido José Ramón Goiriz va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fardad Hajipour, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Luis Alzogaray va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Rápido i 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Sergio Ríos Picazo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Joaquín Barrat Esteve anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Rápido.