Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Roqueñol (48913) - Bloody Tears (990262) » 636642428: T58/R3

Copa 636642428 Información oficial sobre el partido 636642428 en Hattrick

05.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 3

R.C.D. Roqueñol Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Roqueñol' en el partido 0 - 5 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Roqueñol Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Roqueñol' en el partido 0 - 1 Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Roqueñol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Roqueñol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paolo Giardulli, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paolo Giardulli, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Roqueñol va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ádám Milinte, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jürgen Bachmann de Roqueñol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bloody Tears

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 4, Zdzisław Mielewski va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a 戴 (Tai) 效天 (Xiaotian) que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 180 Minuto 14 (Gol de falta): Al minut 14, una falta xutada per Lázaro Medina Figueroa va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Bloody. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alan Micarelli va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 16.
  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Bloody Nedim Kandić va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Tiresias Darnakas va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 4 al marcador.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Roqueñol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Garnelo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bloody es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Zdzisław Mielewski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Leonard Sironi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Nedim Kandić, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bloody va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pouyan Pouladnejad va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el Bloody va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pouyan Pouladnejad s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Igor Wytrykowski després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Leonard Sironi va poder desviar-lo a córner.