Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cofas (1333442) - BoQuePasha FC (1369987) » 636480043: T58/R2

Copa 636480043 Información oficial sobre el partido 636480043 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

cofas Alineación oficial del equipo 'cofas' en el partido 2 - 1 Tassadur F.C. Alineación oficial del equipo 'Tassadur F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cofas Alineación oficial del equipo 'cofas' en el partido 2 - 0 Tassadur F.C. Alineación oficial del equipo 'Tassadur F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cofas

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Adrià Marçal de cofas empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): Salvador Fontquerni va donar a cofas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salvador Fontquerni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Enrico Santello va enviar un xut des de 40 metres al minut 80, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 93 per blocar una centrada d'en Baldomer Arbós va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cofas.
  • 215 Minuto 98 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Emeteri Kaltzagorta que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tassadur F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gurbitz Bizkaia rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Pere Josep Guiriguet, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tassadur van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 35 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jürn Kickstein, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tassadur, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Pere Josep Guiriguet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tassadur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Gea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tassadur sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bela Ibarluzia, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 113 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gurbitz Bizkaia de Tassadur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.