Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Almoster (488788) - AD Malansangre (438372) » 636479733: T58/R2

Copa 636479733 Información oficial sobre el partido 636479733 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

F.C. Almoster Alineación oficial del equipo 'F.C. Almoster' en el partido 3 - 1 DreaM TeaM CoSLaDa Alineación oficial del equipo 'DreaM TeaM CoSLaDa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Almoster Alineación oficial del equipo 'F.C. Almoster' en el partido 1 - 1 DreaM TeaM CoSLaDa Alineación oficial del equipo 'DreaM TeaM CoSLaDa' en el partido
Tiene suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Almoster

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ermenter Samper va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Miguel Pemán, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Ipenza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Arximiro Porto Marín del Almoster ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arximiro Porto Marín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 54 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Ipenza, el jugador de Almoster va ser expulsat al minut 54.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Almoster Santiago Miguel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Perico Dordas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Almoster, Ermenter Samper, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Almoster, Kentzi Erdozia, col·locà la pilota just a les mans d'en Perico Dordas. El marcador: 2 - 1.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Odín Valcuende va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Almoster a la tanda de penals: 3 - 1!

DreaM TeaM CoSLaDa

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Felipe Manjón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 93 (Ocasión de contra por la izquierda): CoSLaDa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 93, però el xut de Manuel Obando des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Ivan Restudis de CoSLaDa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Manuel Obando anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a CoSLaDa.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Felipe Manjón de CoSLaDa anava molt fort i col·locat però Miguel Marín Marín no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ivan Restudis, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Marín Marín va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CoSLaDa i 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Manel Claramunt de CoSLaDa va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.