Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XEICS HTC (1582562) - The Jugulators (1418843) » 636479727: T58/R2

Copa 636479727 Información oficial sobre el partido 636479727 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

XEICS HTC Alineación oficial del equipo 'XEICS HTC' en el partido 7 - 5 No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
XEICS HTC Alineación oficial del equipo 'XEICS HTC' en el partido 5 - 2 No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido
Tiene suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XEICS HTC

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Andrieu Cos trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): XEICS va reduir el marcador al minut 75 a 2 - 5 quan Alberto Elordui va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): XEICS no perdien la fe, i al minut 80 del partit, 刘 (Liu) 清鹏 (Qingpeng) va marcar el 3 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip XEICS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Antonio Fuenmayor va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 5.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hektor Garbia va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 5 - 5 al minut 90.
  • 121 Minuto 106 (Gol por el centro): Al minut 106 els aficionats van embogir quan en Hektor Garbia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 6 - 5 a favor de XEICS.
  • 133 Minuto 112 (Gol por la derecha): XEICS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joan Carles Castellet va poder fer el 7 - 5 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el XEICS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andrieu Cos no va estar gens encertat.

No vale entrayonar

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carmelo Paulista es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Breogán Ancestral de Entrayonar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Raúl Horbeña va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el Entrayonar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Breogán Ancestral, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Raúl Horbeña va incrementar l'avantatge a 1 - 5 per a Entrayonar gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Raúl Horbeña es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Álvarez va ridiculitzar a en Antonio Fuenmayor amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Entrayonar va estar a punt d'empatar al 107 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carmelo Paulista que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Inocencio Costales de Entrayonar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Álvarez de Entrayonar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julian Geierlehner de Entrayonar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.