Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Cosos F.C (314365) - Profesioteam. (120435) » 636478980: T58/R2

Copa 636478980 Información oficial sobre el partido 636478980 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

The Cosos F.C Alineación oficial del equipo 'The Cosos F.C' en el partido 2 - 4 Profesioteam. Alineación oficial del equipo 'Profesioteam.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Cosos F.C Alineación oficial del equipo 'The Cosos F.C' en el partido 2 - 0 Profesioteam. Alineación oficial del equipo 'Profesioteam.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Cosos F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Cosos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en 丁 (Ding) 嘉宇 (Jiayu) en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cosos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valiente Ortega Val va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Pedro Ubao gairebé marca per a Cosos al minut 33 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Jorge Dazne va disposar d'una bona oportunitat al minut 40, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jaume Bisart va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 67 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Pedro Ubao va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Profesioteam.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Profesioteam. es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gerçek Ekiner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Profesioteam. va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Gerçek Ekiner, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Profesioteam. van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Hildo Buggenhoudt.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Harro Kemmler va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...