Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arroba bank (992163) - UD Patadas (1336543) » 636478954: T58/R2

Copa 636478954 Información oficial sobre el partido 636478954 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido 0 - 2 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido 2 - 0 Atletico Pableras Alineación oficial del equipo 'Atletico Pableras' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arroba bank

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Gabriel Muñoz Miralles tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): arroba va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 67, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cecilio Lázaro Garrido no va ser aprofitada per en Andoni Asenjo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Alejandro Monzón Mazo va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de arroba la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurín Cabacuelas.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Monzón Mazo de arroba es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Atletico Pableras

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Atletico agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Josep Caminal amb mestria.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Paco Serna Cortes va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atletico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paco Serna Cortes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alejandro Monzón Mazo van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Víctor Deuceln a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Caminal de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Josep Caminal de l'equip Atletico, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.