Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amura sailors (988863) - FC Berrocalejo (315293) » 636478833: T58/R2

Copa 636478833 Información oficial sobre el partido 636478833 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido 4 - 3 FC Berrocalejo Alineación oficial del equipo 'FC Berrocalejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido 10 - 1 FC Berrocalejo Alineación oficial del equipo 'FC Berrocalejo' en el partido
Está más tieso que su rival 9.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costa Ganxona

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Joaquín Miguel Marín, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Ganxons va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sami Vähäsaari va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 del partit, el jugador Hikmet Sonsuzluk de Ganxons va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 74 gràcies a la jugada de Attilio De Luca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Berrocalejo. La jugada d'estratègia del Ganxons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Erminio Zanzi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Ganxons va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joaquín Miguel Marín ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mladen Vlajnić de Ganxons va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Berrocalejo

Goles Goles

  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats de Berrocalejo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Naser Kamenica va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 en Remko Hamerlinck va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb 69 minuts jugats, Rossano Nozzetti de Berrocalejo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Remko Hamerlinck quasi redueix la diferència al marcador al minut 35, però una gran estirada d'en Rodrigo Pazos va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Remko Hamerlinck va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Franck Delpont, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kukuri Menagharishvili de Berrocalejo es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.