Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kanujunior (440541) - Càdiz CF (796810) » 636478458: T58/R2

Copa 636478458 Información oficial sobre el partido 636478458 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Guardianes en Alas Alineación oficial del equipo 'Guardianes en Alas' en el partido 7 - 4 Càdiz CF Alineación oficial del equipo 'Càdiz CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guardianes en Alas Alineación oficial del equipo 'Guardianes en Alas' en el partido 2 - 0 Càdiz CF Alineación oficial del equipo 'Càdiz CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guardianes en Alas

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Alejandro Yébenes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Guardianes es posava per davant!
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Alejandro Yébenes va incrementar l'avantatge de Guardianes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 123 Minuto 102 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 102 gràcies a la jugada de Francisco Garaita, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tiburcio Celaeta va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Levente Kolumbán, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Toño Santana del Guardianes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Levente Kolumbán per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marian Tulică va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Guardianes, Levente Kolumbán, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Alberto García de Samaniego de Guardianes va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Marian Tulică s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Tiburcio Celaeta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Guardianes Francisco Garaita no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marian Tulică es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 4.

Càdiz CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Paolo Fiorentini de Càdiz després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Nemiras Kankevičius que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 106 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 106 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eric Melskotte.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Halldór Jakason de Càdiz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemiras Kankevičius de Càdiz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Càdiz Nima Salehi Marzijarani, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Orlando Trahtemberg. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joren De Zitter va xutar fora per a Càdiz, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Stanisław Derewońko de Càdiz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Orlando Trahtemberg en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.