Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CALONX C.F. (308543) - FCSpencer (1370642) » 636478444: T58/R2

Copa 636478444 Información oficial sobre el partido 636478444 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido 4 - 6 Deportivo Pabliuca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pabliuca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido 1 - 1 Deportivo Pabliuca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pabliuca' en el partido
Tiene bastante suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SKC Gijon

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Abir Pines, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Gijon es posava per davant!
  • 112 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Gijon s'esgargamellaven dempeus per esperonar Otakar Sobíšek que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 114 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastien Milbou va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Gijon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Carles Flaquer des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Blanch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sebastien Milbou de Gijon, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Leo Marlowe en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Miguel Arcos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Gijon.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adolfo Rojas de Gijon va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gijon, David San Juan, col·locà la pilota just a les mans d'en Leo Marlowe. El marcador: 4 - 5.

Deportivo Pabliuca

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Billy Garattoni de Deportivo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 106 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Aguirre va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Tevfik Neyzen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hendrik van Voorn va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sörren Zerbel des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): En Gero Zucali va fer una ràpida incursió al minut 34, però en Diego Blanch no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En David Aguirre al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): David Aguirre va marcar al minut 57 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Enrique Bouvier va quedar-se sol davant el porter Hendrik van Voorn, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Billy Garattoni de Deportivo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Tevfik Neyzen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, David Aguirre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo Leo Marlowe no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hendrik van Voorn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.