Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goliath's Team II (1593053) - R.C. Bobstov (1333620) » 636478370: T58/R2

Copa 636478370 Información oficial sobre el partido 636478370 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Robin Hood SA Alineación oficial del equipo 'Robin Hood SA' en el partido 2 - 1 R.C. Bobstov Alineación oficial del equipo 'R.C. Bobstov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Robin Hood SA Alineación oficial del equipo 'Robin Hood SA' en el partido 2 - 0 R.C. Bobstov Alineación oficial del equipo 'R.C. Bobstov' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robin Hood SA

Goles Goles

  • 114 Minuto 10 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 10. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Guy-Hervé Adams va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Robin s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Tuncay Okdemir per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Robin per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Franciszek Owczorz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Robin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cristian Fosi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bobstov. La jugada d'estratègia del Robin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Radu Ifrim va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Iker Díaz de Trechuelo del Robin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Radu Ifrim va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Salvador Pasola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Iker Díaz de Trechuelo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Robin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

R.C. Bobstov

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Bobstov sabia com jugar al contraatac, i al minut 6, Jordi Bellot va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bobstov, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Chris Carr va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.