Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_HISPANIA_ (434311) - Rottherhansen (485929) » 636478358: T58/R2

Copa 636478358 Información oficial sobre el partido 636478358 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 1 - 3 El Castigador F:C Alineación oficial del equipo 'El Castigador F:C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 0 - 2 El Castigador F:C Alineación oficial del equipo 'El Castigador F:C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_HISPANIA_

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Milán Balázs, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de _HISPANIA_ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ralf-Arno Rutnberg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip _HISPANIA_ Cástor Nogarola quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Stefan Kamenov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): _HISPANIA_ van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Milán Balázs no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): _HISPANIA_ van sortir al contraatac al minut 72, però Emad Pounaki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El _HISPANIA_ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Emad Pounaki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrei Soare de _HISPANIA_ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Milán Balázs de _HISPANIA_ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

El Castigador F:C

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 38 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jakub Czyż marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): Castigador agafava avantatge al minut 95 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Boris Trklja amb mestria.
  • 180 Minuto 97 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 97 pels visitants. En Jordano Novais Silva va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 11 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 11 la va desaprofitar Jordano Novais Silva de Castigador, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castigador que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Helmfried Mundsburg, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.