Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halko FC (991860) - AirFclub (1333098) » 636478349: T58/R2

Copa 636478349 Información oficial sobre el partido 636478349 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido 1 - 4 el toro belgika Alineación oficial del equipo 'el toro belgika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido 0 - 2 el toro belgika Alineación oficial del equipo 'el toro belgika' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ochenteros

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Niyaz Tleshpayev va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Ochenteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Édouard Duret va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Ochenteros van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Carles Escarré no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

el toro belgika

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Cătălin Lorinţiu.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Norbert Kámory donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Julius Henke, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Eusebio Silletti de belgika va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): belgika va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adalbert Schluchter es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Adalbert Schluchter de belgika va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Norbert Kámory al minut 40 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Espen Braaten va estar a punt de posar per davant a belgika amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maxime Ravoet va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Julius Henke va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.