Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

waltrapas SAD (1365799) - DoN ToMaTe (311133) » 636478165: T58/R2

Copa 636478165 Información oficial sobre el partido 636478165 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido 3 - 6 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido 2 - 1 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

waltrapas SAD

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Àngel Ausina va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del waltrapas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Soon-Jae Nam que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de waltrapas per la dreta va donar com a resultat un gol de Janne-Matti Heiskanen al minut 47 que reduïa la distància a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Àngel Ausina va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan Mauro David des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Mauro David de waltrapas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 79, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

DoN ToMaTe

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Don tomate agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Soulaïmane Zaaf amb mestria.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Joachim Hillemacher va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Don tomate i marcant el 1 - 2.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 39 minuts quan Pablo Araque va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Joachim Hillemacher, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ramón Parguiña va augmentar l'avantatge de Don tomate a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En Asif Husinčić entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Don tomate, un peu providencial d'en Obats Usurbil va situar el 3-5 al panell digital.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El Don tomate era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alejandro Ordóñez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Don tomate va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramón Parguiña, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Ordóñez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.