Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuente del Arco (1589809) - Cristal F.C. (1414747) » 636477919: T58/R2

Copa 636477919 Información oficial sobre el partido 636477919 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Veyron team Alineación oficial del equipo 'Veyron team' en el partido 8 - 9 Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Veyron team Alineación oficial del equipo 'Veyron team' en el partido 2 - 0 Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veyron team

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Carlos Antolínez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Veyron va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 60 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martin Boban ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Al minut 106 es va veure una gran oportunitat per a Veyron per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Martin Boban, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Poves de Veyron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Vladimir Strelbitskiy de Veyron va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Veyron Gian Maria Bianchi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ramón Olaso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Veyron, Dakis Paragios, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jaume Teixidó va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Juan Carlos Antolínez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Veyron.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marcos Poves de Veyron, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ramón Olaso en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Diego Luna va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 057 Minuto 133 (Penalti marcado (nervioso)): Marcos Cana Galindo de Veyron va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Ramón Olaso s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 8 - 7.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Veyron Manuel António Freitas Rosa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ramón Olaso. El marcador continuava 8 - 8.

Campalbo

Goles Goles

  • 160 Minuto 80 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Juan Luis Camus va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 80: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Nick Borgas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nick Borgas.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kazimierz Kościański de Campalbo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Maciej Dziedziul de Campalbo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jaume Teixidó en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): A en Nick Borgas de Campalbo li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Jaume Teixidó posant el 3 - 3 a l'electrònic.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Campalbo Kazimierz Kościański va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Jaume Teixidó va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 4
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Aarón Ciurana va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Campalbo a la tanda de penals: 5 - 5!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Adrian Grigor de Campalbo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jaume Teixidó en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): En Heiner Paleske no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Jaume Teixidó encara el va fer més i el marcador va situar-se 7 - 7 per a Campalbo.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Colin Collacott anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 8 per a Campalbo.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Campalbo, Ramón Olaso, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 9 al marcador.