Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIVERT C.F. (438420) - Rioja Soccer (1590016) » 636475813: T58/R2

Copa 636475813 Información oficial sobre el partido 636475813 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

F. C. Tarraco Alineación oficial del equipo 'F. C. Tarraco' en el partido 2 - 5 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F. C. Tarraco Alineación oficial del equipo 'F. C. Tarraco' en el partido 4 - 1 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
Tiene mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Tarraco

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): FC Tarraco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Rune Machiels va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 57, Juan Maura de FC Tarraco empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Nabil Sadok arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Juan Maura gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Alfredo Peñacerrada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Mirco Ghiurţu del FC Tarraco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 54 per blocar una centrada d'en Rune Machiels va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FC Tarraco.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): FC Tarraco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Maura va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Alfredo Peñacerrada.
  • 239 Minuto 95 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Miguel Ángel Soldevilla va marxar de Eustoquio Panduro en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de FC Tarraco van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matxin Karrikaburu de FC Tarraco es va emportar una amonestació al minut 116 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de FC Tarraco, Miguel Ángel Soldevilla, col·locà la pilota just a les mans d'en José Alfredo Peñacerrada. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FC Tarraco Szymon Solis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José Alfredo Peñacerrada. El marcador continuava 2 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Oluf Ørbæk xutant per a FC Tarraco va fer anar la pilota just on la volia, però José Alfredo Peñacerrada, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Rioja Soccer

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Jaime Grimau va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rioja i marcant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jorge Monje va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Franko Knothe, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ali Imani no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Es duien 99 minuts de partit jugats quan Mariano Cenamor va estar a punt de posar per davant a Rioja amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Franko Knothe va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rioja que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Francisco Vianes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Mar Bravo.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Manuel Mar Bravo de Rioja es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 40.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jaime Grimau de Rioja, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Franko Knothe en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Rioja José Alfredo Peñacerrada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Franko Knothe es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic José Francisco Vianes va clavar el 2 - 5 per a Rioja amb una precisió mil·limètrica.