Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Team Badia (490378) - xesteiro (1589903) » 636475803: T58/R2

Copa 636475803 Información oficial sobre el partido 636475803 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Dream Team Badia Alineación oficial del equipo 'Dream Team Badia' en el partido 0 - 6 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Team Badia Alineación oficial del equipo 'Dream Team Badia' en el partido 0 - 1 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Team Badia

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Dominique Lavieille quasi marca en una jugada assajada de córner que Andrej Sekerák havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Peón de Rey va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Lorenzo Parra va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

xesteiro

Goles Goles

  • 187 Minuto 8 (Gol tiro lejano): En Santiago Manrique Lara conduïa pel cercle central i, veient a en Velyo Drinchev desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 107 Minuto 18 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jesús García de Cueto semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a xesteiro. Qui ho havia de dir! 0 - 2.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Amado Salvador Calvo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del xesteiro va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Augusto González-Remusgo en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 4.
  • 187 Minuto 73 (Gol tiro lejano): Era obvi que el xesteiro volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 73 van aconseguir marcar quan en Santiago Manrique Lara va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 5.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Jesús García de Cueto va pentinar un córner cap al segon pal que Abaigar Asla va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Abaigar Asla va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jesús García de Cueto, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.