Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kriatura (1459023) - Gladiadores C.D. (1458076) » 636475573: T58/R2

Copa 636475573 Información oficial sobre el partido 636475573 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Greendale CC Alineación oficial del equipo 'Greendale CC' en el partido 4 - 2 Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Greendale CC Alineación oficial del equipo 'Greendale CC' en el partido 0 - 2 Gladiadores C.D. Alineación oficial del equipo 'Gladiadores C.D.' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Greendale CC

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Andrei Şamşudean de Greendale va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Greendale va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Jonathan Armenteros, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Sibrand Plageman va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Greendale, al minut 31. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 89, Felix Fasching va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Eliodoro Arxiz, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Greendale van sortir al contraatac al minut 79, però Martí Peris va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Guillermo Rojas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Gladiadores C.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Greendale. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Courtney Snipes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gladiadores es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 40.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Un mica després, Erick Soledispa de Gladiadores va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gladiadores que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aio Arrunaga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paweł Banachowski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Aio Arrunaga va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Erick Soledispa la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gladiadores havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Norman Damsa va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): Amb 78 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Vittorio Calderini va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pau Galofré de Gladiadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.