Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nueva León Talleres Chacarita (798859) - Sensible F.C. (1366039) » 636475383: T58/R2

Copa 636475383 Información oficial sobre el partido 636475383 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido 0 - 4 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nueva León Talleres Chacarita Alineación oficial del equipo 'Nueva León Talleres Chacarita' en el partido 0 - 3 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nueva León Talleres Chacarita

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 55 amb una falta ben llançada per en Göpf Pirker, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Sensible F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chacarita. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ezti Zubimendi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sensible es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 20.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 50 de partit va donar a Sensible l'avantatge per 0 - 2. Vladimir Jovanović en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ezti Zubimendi va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nediljko Mandel, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Ezti Zubimendi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vladimir Jovanović havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Sensible va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Sean Crawford va quedar-se sol davant el porter Tom Krumpschmid, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sensible la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Jovanović de Sensible va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.