Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balleneros FC 2 (1436294) - Pontior Pride Reloaded (1419146) » 633952265: T58/J10/VII

Liga 633952265 Información oficial sobre el partido 633952265 en Hattrick

26.01.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 10 / VII.1001 (39037)

Shadows CF Alineación oficial del equipo 'Shadows CF' en el partido 0 - 1 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
0 - 1 Diego Piñel Ceballos (54')
Shadows CF Alineación oficial del equipo 'Shadows CF' en el partido 0 - 1 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shadows CF Alineación oficial del equipo 'Shadows CF' en el partido 2 - 0 Pontior Pride Reloaded Alineación oficial del equipo 'Pontior Pride Reloaded' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shadows CF

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Granados de Shadows va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Carlos Cayuela es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Shadows per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Carlos Cayuela va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 52 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Víctor Sánchez Llorente va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Shadows Álvaro Solana quasi va assolir l'empat al minut 61 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Pontior Pride Reloaded

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Passats 54 minuts de partit, Reloaded es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Diego Piñel Ceballos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juri Maldini va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Salvador Gómez de la Blanca, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Carrabal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Reloaded va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Salvador Gómez de la Blanca, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvador Gómez de la Blanca.