Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Reverfort (1416436) - Sala10zgz (438893) » 633943896: T58/J4/VII

Liga 633943896 Información oficial sobre el partido 633943896 en Hattrick

15.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / VII.852 (38888)

DAGORU C.F Alineación oficial del equipo 'DAGORU C.F' en el partido 4 - 0 Benidorm City F.C. Alineación oficial del equipo 'Benidorm City F.C.' en el partido
Roberto Avilés (30') 1 - 0
Roberto Avilés (36') 2 - 0
Deiver Bonilla (83') 3 - 0
Roberto Avilés (88') 4 - 0
DAGORU C.F Alineación oficial del equipo 'DAGORU C.F' en el partido 4 - 0 Benidorm City F.C. Alineación oficial del equipo 'Benidorm City F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DAGORU C.F Alineación oficial del equipo 'DAGORU C.F' en el partido 4 - 1 Benidorm City F.C. Alineación oficial del equipo 'Benidorm City F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGORU C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): DAGORU sabia com jugar al contraatac, i al minut 30, Roberto Avilés va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roberto Avilés es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Deiver Bonilla va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, DAGORU va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roberto Avilés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DAGORU va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emiliano Argina va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DAGORU a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Creus va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fermín Daniel Iritia de DAGORU es va guanyar la targeta groga merescudament.

Benidorm City F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Efraín Codeseda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Melenas va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Ignacio Melenas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Esteban Jaramillo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Pacheco quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Esteban Jaramillo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Javier Casanueva la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Benidorm havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.