Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Last Hope F.C. (434689) - u.d jack nilo (1339201) » 633937134: T58/J7/VII

Liga 633937134 Información oficial sobre el partido 633937134 en Hattrick

05.01.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / VII.731 (38767)

Madera Alineación oficial del equipo 'Madera' en el partido 2 - 0 Estudiantes Valencia Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Valencia' en el partido
Noel Lacalle Tejada (55') 1 - 0
Noel Lacalle Tejada (66') 2 - 0
Madera Alineación oficial del equipo 'Madera' en el partido 2 - 0 Estudiantes Valencia Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madera Alineación oficial del equipo 'Madera' en el partido 3 - 1 Estudiantes Valencia Alineación oficial del equipo 'Estudiantes Valencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madera

Goles Goles

  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Noel Lacalle Tejada rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miguel Añoveros, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Miguel Añoveros va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Noel Lacalle Tejada va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Madera posava el marcador 2 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Antonio Gimenez Adaní del Madera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ghali Yakhloufi al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Noel Lacalle Tejada va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Madera, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Matteo Reati va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Noel Lacalle Tejada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Estudiantes Valencia

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Fernando Orueta de Estudiantes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Estudiantes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Siro Robles va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Anton Maria Carrascull la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Estudiantes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.