Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONTOR C.F (485504) - Sulas FC (308178) » 633935275: T58/J5/VII

Liga 633935275 Información oficial sobre el partido 633935275 en Hattrick

22.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / VII.698 (38734)

CF MAF Alineación oficial del equipo 'CF MAF' en el partido 1 - 1 Futbolin F.C. Alineación oficial del equipo 'Futbolin F.C.' en el partido
Ricardo Salas (25') 1 - 0
1 - 1 Edgardo Carpignoli (90')
CF MAF Alineación oficial del equipo 'CF MAF' en el partido 1 - 1 Futbolin F.C. Alineación oficial del equipo 'Futbolin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF MAF Alineación oficial del equipo 'CF MAF' en el partido 2 - 0 Futbolin F.C. Alineación oficial del equipo 'Futbolin F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF MAF

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Armando Dardalla va pentinar un córner cap al segon pal que Ricardo Salas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Parreño per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Senen Urtetxo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Helenio León Arteaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MAF que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El MAF ho intentava per la dreta per mitjà de José Parreño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Futbolin. La jugada d'estratègia del MAF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Maratos va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Futbolin F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Futbolin va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Edgardo Carpignoli, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dacio Hombau va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Camel El-Araïchi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Futbolin la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Octavian Zaboloteanu va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Futbolin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Edgardo Carpignoli va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dacio Hombau de Futbolin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.