Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Mclobitos (434728) - FC Mas Moraos (1459345) » 633931724: T58/J13/VII

Liga 633931724 Información oficial sobre el partido 633931724 en Hattrick

16.02.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / VII.634 (38670)

RCD BUSTILLO Alineación oficial del equipo 'RCD BUSTILLO' en el partido 1 - 1 F.C. Momentum Alineación oficial del equipo 'F.C. Momentum' en el partido
Diego Higueras (32') 1 - 0
1 - 1 Manolo Zapatero (54')
RCD BUSTILLO Alineación oficial del equipo 'RCD BUSTILLO' en el partido 1 - 1 F.C. Momentum Alineación oficial del equipo 'F.C. Momentum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD BUSTILLO Alineación oficial del equipo 'RCD BUSTILLO' en el partido 4 - 1 F.C. Momentum Alineación oficial del equipo 'F.C. Momentum' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD BUSTILLO

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Diego Higueras va donar a BUSTILLO un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BUSTILLO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Higueras va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Oriol Albaladejo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Dani Sentenach va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gastón Dordaigue va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): BUSTILLO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gastón Dordaigue en un 1 contra 1 amb el porter Dani Sentenach, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Diego Higueras de BUSTILLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Momentum

Goles Goles

  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Íñigo Espinal és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Manolo Zapatero perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Íñigo Espinal hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manolo Zapatero havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Momentum sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manolo Zapatero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Cosme Benlliure va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pol Boschsacoma va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Momentum va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Feliciano Velázquez Ibero va quedar-se sol davant el porter Pol Boschsacoma, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cosme Benlliure de Momentum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.