Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RGA Team (311110) - UveTeam (798785) » 633926863: T58/J1/VII

Liga 633926863 Información oficial sobre el partido 633926863 en Hattrick

24.11.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / VII.548 (38584)

Club Deportivo Castulo de Linares Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castulo de Linares' en el partido 2 - 2 Kanpan FC Alineación oficial del equipo 'Kanpan FC' en el partido
0 - 1 Gonzalo Baldemir (40')
0 - 2 Gonzalo Baldemir (74')
Willy Cedeño (78') 1 - 2
Santiago Llorente (80') 2 - 2
Club Deportivo Castulo de Linares Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castulo de Linares' en el partido 2 - 2 Kanpan FC Alineación oficial del equipo 'Kanpan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Deportivo Castulo de Linares Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castulo de Linares' en el partido 3 - 1 Kanpan FC Alineación oficial del equipo 'Kanpan FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Castulo de Linares

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, Pedro Urquijo va pentinar un córner cap al segon pal que Willy Cedeño va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del CD Castulo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Santiago Llorente en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a CD Castulo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pau Revert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): CD Castulo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Arellano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Velicia.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Pedro Urquijo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evarist Persiva de CD Castulo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Pau Revert de CD Castulo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Erauno de CD Castulo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kanpan FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Quique Jares la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gonzalo Baldemir que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gonzalo Baldemir de Kanpan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Donibane Ibarenborda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tegama Souiri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Tegama Souiri va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nicolás Reguero Manjón, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.