Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Republica Catalana (1458851) - Cipollos (1459883) » 633924803: T58/J4/VII

Liga 633924803 Información oficial sobre el partido 633924803 en Hattrick

15.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / VII.511 (38547)

Agonias FC Alineación oficial del equipo 'Agonias FC' en el partido 3 - 0 Societas Pilae-Pedis Mediterraneum Alineación oficial del equipo 'Societas Pilae-Pedis Mediterraneum' en el partido
David Muñoz Llamas (4') 1 - 0
Robert Peraire (36') 2 - 0
David Muñoz Llamas (58') 3 - 0
Agonias FC Alineación oficial del equipo 'Agonias FC' en el partido 3 - 0 Societas Pilae-Pedis Mediterraneum Alineación oficial del equipo 'Societas Pilae-Pedis Mediterraneum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agonias FC Alineación oficial del equipo 'Agonias FC' en el partido 2 - 0 Societas Pilae-Pedis Mediterraneum Alineación oficial del equipo 'Societas Pilae-Pedis Mediterraneum' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agonias FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Muñoz Llamas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Agonias va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Robert Peraire des de dins de l'àrea.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): David Muñoz Llamas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Agonias, al minut 58. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Antonio Bernardos va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Uriel Tribó, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Juan Antonio Bernardos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lawrence Brown va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Manuel Gallón va deixar a Stefano Eisenlohr assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Cristian Bataller, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 290 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Alceo Fachineiro va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Muñoz Llamas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Antonio Bernardos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Antonio Bernardos va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Societas Pilae-Pedis Mediterraneum

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 65, el Mediterraneum estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Daniel Burnel va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.