Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pallassos CF (310839) - Filigranes F.C. (119089) » 633923621: T58/J3/VII

Liga 633923621 Información oficial sobre el partido 633923621 en Hattrick

08.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 3 / VII.490 (38526)

Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 1 - 1 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
0 - 1 Javier Ibañez Ibero (68')
Jesús Salvadó (72') 1 - 1
Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 1 - 1 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 2 - 0 Filigranes F.C. Alineación oficial del equipo 'Filigranes F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallassos CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesús Salvadó va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Umberto Sulmonte.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Pallassos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio España ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Benítez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Filigranes F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tomas Schnepel va anar directament als peus de Javier Ibañez Ibero que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Filigranes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Malo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Malo de Filigranes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71, Fredrik Silfwering de Filigranes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.