Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Esportiu Olímpic de Xàtiva (996065) - Sporting UD (1416385) » 633916299: T58/J7/VII

Liga 633916299 Información oficial sobre el partido 633916299 en Hattrick

05.01.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / VII.359 (38395)

Athletic Club de Caprala Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Caprala' en el partido 2 - 1 CanCosta F.C Alineación oficial del equipo 'CanCosta F.C' en el partido
0 - 1 Miguel Siloniz (15')
Francisco Alcoverro (18') 1 - 1
Konstantine Bulbuliani (74') 2 - 1
Athletic Club de Caprala Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Caprala' en el partido 2 - 1 CanCosta F.C Alineación oficial del equipo 'CanCosta F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club de Caprala Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Caprala' en el partido 3 - 1 CanCosta F.C Alineación oficial del equipo 'CanCosta F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club de Caprala

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors del Athletic amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 18, deixant Francisco Alcoverro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 74, Konstantine Bulbuliani va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Raúl Usarralde arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Konstantine Bulbuliani del Athletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Bruno Göttinger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando León Borrero de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CanCosta F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jorge Carlos González Palacios va anar directament als peus de Miguel Siloniz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Jorge Carlos González Palacios va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Jorge Barrero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Cerecedo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Jorge Barrero va estar a punt de posar per davant a CanCosta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Cerecedo va impedir un gol cantat.