Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ranchos F.C. (1459220) - atl. palmeño (1579344) » 633913422: T58/J2/VII

Liga 633913422 Información oficial sobre el partido 633913422 en Hattrick

01.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VII.308 (38344)

Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido 2 - 2 atl. palmeño Alineación oficial del equipo 'atl. palmeño' en el partido
0 - 1 Adrian Pabijańczyk (16')
0 - 2 Julien Baudour (32')
Agostinho Marques Filipe (71') 1 - 2
Santiago Capiáin (87') 2 - 2
Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido 2 - 2 atl. palmeño Alineación oficial del equipo 'atl. palmeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido 1 - 5 atl. palmeño Alineación oficial del equipo 'atl. palmeño' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ranchos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Albert Josep Torrats entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ranchos, un peu providencial d'en Agostinho Marques Filipe va situar el 1-2 al panell digital.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ranchos. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Santiago Capiáin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Albert Ció va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ranchos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Ranchos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antoni Gras en un 1 contra 1 amb el porter Choukri Zakari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Ignasi Torregrosa va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

atl. palmeño

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Adrian Pabijańczyk que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Rubén Ñora va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de palmeño, Julien Baudour, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): palmeño va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cristóbal Maravillas va desviar el xut final de Julien Baudour després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Carlos García de Lizasaín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cristóbal Maravillas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Efrèn Renom quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cristóbal Maravillas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Vice Beritić, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 90 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrian Pabijańczyk de palmeño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.