Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cómpeta C.F (120375) - FC Mas Rampinyo (797261) » 633910916: T58/J5/VII

Liga 633910916 Información oficial sobre el partido 633910916 en Hattrick

22.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / VII.263 (38299)

Nou Xiringuito FC Alineación oficial del equipo 'Nou Xiringuito FC' en el partido 5 - 2 Medart CF Alineación oficial del equipo 'Medart CF' en el partido
0 - 1 Antonio Sotomayor (17')
Abdennafi Krimi (42') 1 - 1
1 - 2 Fernando Cousino (44')
Jaime Medina Esquivel (68') 2 - 2
Jaime Medina Esquivel (82') 3 - 2
Josep de Peray (83') 4 - 2
Abdennafi Krimi (87') 5 - 2
Nou Xiringuito FC Alineación oficial del equipo 'Nou Xiringuito FC' en el partido 5 - 2 Medart CF Alineación oficial del equipo 'Medart CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nou Xiringuito FC Alineación oficial del equipo 'Nou Xiringuito FC' en el partido 2 - 1 Medart CF Alineación oficial del equipo 'Medart CF' en el partido
Tiene bastante suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nou Xiringuito FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 42 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 42. Abdennafi Krimi, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 del partit, el jugador Jaime Medina Esquivel de Xiringuito va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Xiringuito prenia la batuta de l'encontre al minut 82, quan en Jaime Medina Esquivel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Medart. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep de Peray la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xiringuito es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 83.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Abdennafi Krimi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 87 el resultat passava a ser de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Xiringuito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Joan Mauri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Joan Mauri va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Medina Esquivel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Medart CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antonio Sotomayor va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 17, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Medart, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Medart va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernando Cousino, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Medart quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mauricio Añazco va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Javier Alvargonzález va marxar de Raimon Barberà en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Medart van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Javier Alvargonzález de Medart, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!