Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joyujo team f.c (1460600) - Delas Futbol Club (1599751) » 633909937: T58/J12/VII

Liga 633909937 Información oficial sobre el partido 633909937 en Hattrick

09.02.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 12 / VII.245 (38281)

Fumetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Fumetas C.F.' en el partido 2 - 3 Delas Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Delas Futbol Club' en el partido
0 - 1 Alejandro Sáenz (3')
Francisco Encina (36') 1 - 1
1 - 2 Maruny Machado (67')
Sergio Padilla (72') 2 - 2
2 - 3 Alejandro Sáenz (78')
Fumetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Fumetas C.F.' en el partido 2 - 3 Delas Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Delas Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fumetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Fumetas C.F.' en el partido 2 - 1 Delas Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Delas Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fumetas C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Fumetas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Francisco Encina en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Fumetas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sergio Padilla, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Ruiz Cámara va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Asen Mihaylov va deixar a Moisès Miracle assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Fumetas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gerardo Panero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a Fumetas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gerardo Panero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Padilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Delas Futbol Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Alejandro Sáenz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Futbol, al minut 3. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Futbol va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Maruny Machado, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, Futbol es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Alejandro Sáenz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de José Nieto-Gobea de Futbol va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Diego Somellera al minut 19 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Nieto-Gobea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Nieto-Gobea va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Futbol va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.