Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Gasteiz (1369426) - Málaga Milenaria (1419474) » 633899591: T58/J2/VII

Liga 633899591 Información oficial sobre el partido 633899591 en Hattrick

01.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VII.61 (38097)

Stevinho Ribeiro SAD Alineación oficial del equipo 'Stevinho Ribeiro SAD' en el partido 1 - 3 Jiennensis CF Alineación oficial del equipo 'Jiennensis CF' en el partido
0 - 1 Jerardo de Haro (14')
0 - 2 Pelaxio Alvaredo (34')
0 - 3 Santi Solana (36')
Jesús Torres (83') 1 - 3
Stevinho Ribeiro SAD Alineación oficial del equipo 'Stevinho Ribeiro SAD' en el partido 1 - 3 Jiennensis CF Alineación oficial del equipo 'Jiennensis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stevinho Ribeiro SAD Alineación oficial del equipo 'Stevinho Ribeiro SAD' en el partido 1 - 2 Jiennensis CF Alineación oficial del equipo 'Jiennensis CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stevinho Ribeiro SAD

Goles Goles

  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Stevinho aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Jesús Torres al cantó inferior dret de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Maria Andilla de Stevinho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Broquetas de Stevinho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Tarcisio Barón de Stevinho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Jiennensis CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Jiennensis es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jerardo de Haro es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Pelaxio Alvaredo de Jiennensis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Jiennensis va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Santi Solana.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Asur Igeta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jiennensis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jiennensis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Francisco Córdoba va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pelaxio Alvaredo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Néstor García va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Santi Solana, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.