Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Random Team Balonpie (1333338) - Dragon Ball Renew (1433543) » 633898935: T58/J6/VII

Liga 633898935 Información oficial sobre el partido 633898935 en Hattrick

29.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / VII.49 (38085)

Cslamar sanguinario FC Alineación oficial del equipo 'Cslamar sanguinario FC' en el partido 1 - 1 Mallorcab Alineación oficial del equipo 'Mallorcab' en el partido
0 - 1 Heriberto Chapeu (30')
Daniel Silvela (87') 1 - 1
Cslamar sanguinario FC Alineación oficial del equipo 'Cslamar sanguinario FC' en el partido 1 - 1 Mallorcab Alineación oficial del equipo 'Mallorcab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cslamar sanguinario FC Alineación oficial del equipo 'Cslamar sanguinario FC' en el partido 2 - 2 Mallorcab Alineación oficial del equipo 'Mallorcab' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cslamar sanguinario FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 87 (Gol de penalti): sanguinario va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Daniel Silvela, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaime Salas Guzmán va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Hodeiertz Illagenarena va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herve Lata de sanguinario va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Salas Guzmán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Robles de sanguinario amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mallorcab

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Mallorcab Heriberto Chapeu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gabino das Antas va marxar de Jaime Salas Guzmán en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Mallorcab van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Abel Vilatje va estar a punt de posar per davant a Mallorcab amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erramun Lizarragalde va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Heriberto Chapeu, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Heriberto Chapeu va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Gabino das Antas va deixar a Jaime Salas Guzmán assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.