Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crisis? Y que crisis... (434812) - New Central Perk (1584113) » 633897106: T58/J11/VII

Liga 633897106 Información oficial sobre el partido 633897106 en Hattrick

02.02.2019 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / VII.16 (38052)

Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 2 - 2 Twich.erratzu Alineación oficial del equipo 'Twich.erratzu' en el partido
Ommar Hamdan Abu Qoura (21') 1 - 0
Rafael Romero (32') 2 - 0
2 - 1 Enrique Méndez Mora (62')
2 - 2 Àngel Bargués (68')
Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 2 - 2 Twich.erratzu Alineación oficial del equipo 'Twich.erratzu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 0 - 1 Twich.erratzu Alineación oficial del equipo 'Twich.erratzu' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crisis? Y que crisis...

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del crisis... contenien la respiració mentre en Ommar Hamdan Abu Qoura s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, crisis... va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rafael Romero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enrique Méndez Mora no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Guntademaro Bezares estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de crisis... va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amadeu Cairó, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Romero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amadeu Cairó de crisis... es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Twich.erratzu

Goles Goles

  • 154 Minuto 62 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Enrique Méndez Mora. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per Twich.erratzu va ser Àngel Bargués, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Àngel Bargués va ser clau en la jugada d'atac de Twich.erratzu al minut 15, quan ell mateix va fer una passada brutal a Iván Abel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iván Abel de Twich.erratzu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.