Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amarotz K.E (1454915) - Real Sporting de Toro (492069) » 633896624: T58/J2/VII

Liga 633896624 Información oficial sobre el partido 633896624 en Hattrick

01.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 2 / VII.8 (38044)

Barcelona X-Fighters Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona X-Fighters Club' en el partido 1 - 0 Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido
Eduardo Ayneto (63') 1 - 0
Barcelona X-Fighters Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona X-Fighters Club' en el partido 1 - 0 Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barcelona X-Fighters Club Alineación oficial del equipo 'Barcelona X-Fighters Club' en el partido 2 - 0 Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona X-Fighters Club

Goles Goles

  • 190 Minuto 63 (Gol de falta): El Eduardo Ayneto va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel BCN-XFC. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Uriel Tost va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BCN-XFC.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): BCN-XFC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jaume Gispert en un 1 contra 1 amb el porter Zenón Areda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Ivan Fradera del BCN-XFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Batsums de BCN-XFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Ayneto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Martos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Martos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xuvenal Enxo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Carlos González Noriega, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Martos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 52, però el xut de Xuvenal Enxo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Blanchar de Martos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Josep Blanchar va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.