Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merin0 (989666) - Calixtos FC (1437124) » 633893980: T58/J13/VI

Liga 633893980 Información oficial sobre el partido 633893980 en Hattrick

16.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / VI.984 (15302)

Ciegos Abirras Alineación oficial del equipo 'Ciegos Abirras' en el partido 0 - 0 los urracos CF Alineación oficial del equipo 'los urracos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciegos Abirras Alineación oficial del equipo 'Ciegos Abirras' en el partido 2 - 0 los urracos CF Alineación oficial del equipo 'los urracos CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciegos Abirras

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matija Lipovača estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hans-Jörgen Jörgensson, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Dušan Pechek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hans-Jörgen Jörgensson va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Peter Heinrich va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Harald Feldmeier del C. Abirras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Burkhard Dieck de C. Abirras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los urracos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de urracos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reza Khal'ati, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42 en Ugo Steeman va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giuseppe Miretti de urracos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nery Coronado de urracos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.