Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona-2 (1370515) - Sastago (492585) » 633891046: T58/J8/VI

Liga 633891046 Información oficial sobre el partido 633891046 en Hattrick

12.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 8 / VI.932 (15250)

Maccabi de Lesionar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Lesionar' en el partido 0 - 2 Catspain Alineación oficial del equipo 'Catspain' en el partido
0 - 1 Óscar Villalón (35')
0 - 2 Marciano Blanco Amor (70')
Maccabi de Lesionar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Lesionar' en el partido 0 - 2 Catspain Alineación oficial del equipo 'Catspain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maccabi de Lesionar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Lesionar' en el partido 0 - 4 Catspain Alineación oficial del equipo 'Catspain' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi de Lesionar

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Massimo Modenato va ridiculitzar a en Gerhard Mittendorfer amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en August Andersson va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en João Souza Rocha, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Catspain

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Óscar Villalón donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Marciano Blanco Amor va augmentar l'avantatge de Catspain a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Arjun Desai que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Catspain que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arkady Romanow, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Catspain va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan José María Villaquirán va quedar-se sol davant el porter Grat Zentagoia, però aquest va poder aturar el xut.