Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BlackWolves United (801402) - Drinkteam_Corp (799607) » 633886731: T58/J7/VI

Liga 633886731 Información oficial sobre el partido 633886731 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / VI.855 (15173)

BlackWolves United Alineación oficial del equipo 'BlackWolves United' en el partido 4 - 1 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
Alejandro Corbet (43') 1 - 0
Joaquín Martínez (44') 2 - 0
Alejandro Corbet (62') 3 - 0
3 - 1 Urmas Uba (68')
Charif Yaakoubi (89') 4 - 1
BlackWolves United Alineación oficial del equipo 'BlackWolves United' en el partido 4 - 1 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlackWolves United Alineación oficial del equipo 'BlackWolves United' en el partido 2 - 0 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackWolves United

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Alejandro Corbet, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Wolves es posava per davant!
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Wolves i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 44 minuts de joc. Mentre en Joaquín Martínez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Wolves va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Corbet va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Wolves va augmentar la diferència quan Charif Yaakoubi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Joaquín Layseca del Wolves ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Corbet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Charif Yaakoubi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Yiorgos Ayiostratitis de Wolves va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Drinkteam_Corp

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Urmas Uba va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Drinkteam_Corp, al minut 68. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 27, el Drinkteam_Corp estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Leonci Caminal va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Drinkteam_Corp va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonci Caminal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Drinkteam_Corp van sortir al contraatac al minut 70, però Leonci Caminal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.