Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arreplegats United (1432043) - Meristem United (800988) » 633882041: T58/J10/VI

Liga 633882041 Información oficial sobre el partido 633882041 en Hattrick

26.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 10 / VI.771 (15089)

Montecerrau Notas Alineación oficial del equipo 'Montecerrau Notas' en el partido 1 - 2 Atleti CoVallina Alineación oficial del equipo 'Atleti CoVallina' en el partido
0 - 1 Emil Krumov (13')
Mario Moura (65') 1 - 1
1 - 2 Ginés Fontanet (83')
Montecerrau Notas Alineación oficial del equipo 'Montecerrau Notas' en el partido 1 - 2 Atleti CoVallina Alineación oficial del equipo 'Atleti CoVallina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montecerrau Notas Alineación oficial del equipo 'Montecerrau Notas' en el partido 1 - 3 Atleti CoVallina Alineación oficial del equipo 'Atleti CoVallina' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montecerrau Notas

Goles Goles

  • 136 Minuto 65 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Emanuele Riganti es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Mario Moura per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 65 passava a ser 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Montecerrau va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Bachs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Georgi Arnautski.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Donado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Bachs de Montecerrau es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Atleti CoVallina

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emil Krumov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ginés Fontanet que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 1 (Ocasión evento especial córner peinado): Emil Krumov quasi marca en una jugada assajada de córner que Ginés Fontanet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del VALLINA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Balsera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yones Den Exter després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elies Garrigós va poder desviar-lo a córner.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Eloy Gutiérrez va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 82, i va passar la pilota a Ginés Fontanet, però aquest no va encertar a marcar.