Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erreala Txapeldun (1418975) - Salseta Sound (1369569) » 633875275: T58/J5/VI

Liga 633875275 Información oficial sobre el partido 633875275 en Hattrick

22.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / VI.688 (15006)

LareNET Galaxy Alineación oficial del equipo 'LareNET Galaxy' en el partido 0 - 1 Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido
0 - 1 Anatoliy Madonov (69')
LareNET Galaxy Alineación oficial del equipo 'LareNET Galaxy' en el partido 0 - 1 Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LareNET Galaxy Alineación oficial del equipo 'LareNET Galaxy' en el partido 1 - 2 Salseta Sound Alineación oficial del equipo 'Salseta Sound' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,4 % 67,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LareNET Galaxy

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Marcial Araque Blázquez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LareNET.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): LareNET va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Ouweis Rabah Abou-Elaz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): LareNET va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salva Viejo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a LareNET per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Timme de Mul, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Salseta Sound

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Salseta va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Viktor Baross, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Anatoliy Madonov que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Olaf den Tenter de Salseta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Medrano Wanga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 290 Minuto 72 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Olaf den Tenter era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 72. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Valenzuela Zayas no va ser aprofitada per en Medrano Wanga que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Juan Valenzuela Zayas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Grygoriy Hlivniy de Salseta es va guanyar la targeta groga merescudament.