Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guayakill de España (1433786) - RAPID Getafe Slatina ROMANIA (1434372) » 633872846: T58/J12/VI

Liga 633872846 Información oficial sobre el partido 633872846 en Hattrick

09.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 12 / VI.662 (14980)

Cultural Valdeganga Alineación oficial del equipo 'Cultural Valdeganga' en el partido 3 - 0 RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido
Daan van Helfteren (35') 1 - 0
Ayberk Saraç (43') 2 - 0
Daan van Helfteren (44') 3 - 0
Cultural Valdeganga Alineación oficial del equipo 'Cultural Valdeganga' en el partido 3 - 0 RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cultural Valdeganga Alineación oficial del equipo 'Cultural Valdeganga' en el partido 0 - 1 RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cultural Valdeganga

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Valdeganga s'avançava en el marcador després que en Daan van Helfteren xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Ayberk Saraç va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Valdeganga.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Valdeganga el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Daan van Helfteren va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Arnau Monserrat va entorpir al marcador d'en Magnus Dieker per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Daan van Helfteren va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Daan van Helfteren estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Szymon Nieborak, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

RAPID Getafe Slatina ROMANIA

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Slatina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Benvingut Fabre va quedar-se sol davant el porter Jacob Erlencamp, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Slatina va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sebastián Núñez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Slatina va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Anders Brekke no va poder controlar.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ayberk Saraç va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 54 de joc.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Raúl Trueba va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Slatina va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pacià Hugas de Slatina es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thoralf Riedmüller de Slatina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anders Brekke de Slatina es va guanyar la targeta groga merescudament.