Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Energie Cotbus (1458273) - FC Gandia (441443) » 633863560: T58/J5/VI

Liga 633863560 Información oficial sobre el partido 633863560 en Hattrick

22.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / VI.586 (14904)

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 6 - 0 C.D.UNION Alineación oficial del equipo 'C.D.UNION' en el partido
Juan Núñez de Alava (27') 1 - 0
Carlos Iraola (31') 2 - 0
Carlos Iraola (34') 3 - 0
Carlos Iraola (50') 4 - 0
Juan Castejón (54') 5 - 0
Kuzhuk Batjargal (64') 6 - 0
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 6 - 0 C.D.UNION Alineación oficial del equipo 'C.D.UNION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 4 - 0 C.D.UNION Alineación oficial del equipo 'C.D.UNION' en el partido
Tiene suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Energie s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Juan Núñez de Alava per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.D.UNION. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlos Iraola la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Energie es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juan Castejón sempre és una garantia. Al minut 34, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Carlos Iraola marcar el 3 - 0 per al Energie.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Energie va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Iraola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Castejón, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Energie.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Energie a 6 - 0. Kuzhuk Batjargal va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Sammy Escaffre que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Carlos Iraola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Energie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Energie per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Núñez de Alava, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sören Morlock va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Núñez de Alava rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Iraola de Energie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.D.UNION

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.D.UNION va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leopoldo Peral va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ignacio Vas-Fillado va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jari Ingman, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Jari Ingman hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Espín havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.