Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

:.Club Atlético Peñarol.: (435478) - Dinamo Mia (1586526) » 633863148: T58/J14/VI

Liga 633863148 Información oficial sobre el partido 633863148 en Hattrick

23.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 14 / VI.578 (14896)

:.Club Atlético Peñarol.: Alineación oficial del equipo ':.Club Atlético Peñarol.:' en el partido 3 - 4 Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido
Fabijan Maletić (26') 1 - 0
Henric Tobiasson (29') 2 - 0
2 - 1 Radovan Vajdiš (30')
Tilek Sagyn Uulu (31') 3 - 1
3 - 2 Ole Kronberger (56')
3 - 3 Juan Pineda (60')
3 - 4 Felipe Fores (64')
:.Club Atlético Peñarol.: Alineación oficial del equipo ':.Club Atlético Peñarol.:' en el partido 3 - 4 Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
:.Club Atlético Peñarol.: Alineación oficial del equipo ':.Club Atlético Peñarol.:' en el partido 3 - 0 Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

:.Club Atlético Peñarol.:

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Vukašin Dedović va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fabijan Maletić, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Henric Tobiasson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, CAP va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tilek Sagyn Uulu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Henric Tobiasson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CAP.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Henric Tobiasson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaume Mezquida va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El CAP va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jaume Mezquida la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zeki Erdoğan de CAP es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Konrad Sobieraj de CAP es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dinamo Mia

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Dinamo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Radovan Vajdiš va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 154 Minuto 56 (Gol de penalti): Dinamo va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Ole Kronberger.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Pineda va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 60, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Dinamo, mentre ja celebrava el 3 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Felipe Fores va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Dinamo, al minut 64. El marcador va canviar a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 13, tothom va saber perquè en Juan Pineda era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Orestis Giakoumis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Nico van der Lugt va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dinamo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Dinamo sortien al contraatac. La falta llançada per Antón Ariza va sortir força alta sense massa perill.